Om oss

Varmt välkommen till en lyxig salong med brett utbud i Luleå! Vi har varit verksamma i 12 år och hos oss hittar du idag allt från frisörer, auktoriserad hudterapeut och massage till nagelterapeuter och fransstylister. Vi finns i centrala Luleå med bra parkeringsmöjligheter direkt utanför salongen. Du får alltid ett personligt mottagande med en kopp gott kaffe eller en stunds avkoppling i väntan på din behandling.
 
För oss är det viktigt att erbjuda högsta kvalitet i våra behandlingar och vi utbildar oss därför ständigt för att ha full koll på olika tekniker, trender och nyheter. Återkommande kunder är högsta prioritet för oss och vi erbjuder därför ett bonusprogram som belönar dig med bonuscheckar flera gånger per år.

Vi jobbar gärna med din helhet inifrån och ut. Är du ute efter en avslappnande stund, en liten förändring eller en total make-over, har du problemhy eller vill du fräscha upp din lyster och fasthet i din hud så har du kommit helt rätt. Vår välutbildade personal anpassar alltid behandlingen efter dina behov så att du ska vara 100 % nöjd när du lämnar oss.

På Xtreme Beauty får du professionell rådgivning, högsta kvalitet och ett bra omhändertagande och vi erbjuder behandlingar för både män och kvinnor.

Varmt välkomna till oss på Kungsgatan 14 i Luleå!
 

Vårt team

Ansiktsbehandlingar

©fotografvivekaösterman_MG_7571.jpg

Maria

Maria är vår drivna och spralliga ägare och grundare av Xtreme Beauty. Hon har alltid ett leende på läpparna och hennes mål är att ha välutbildad personal som ska ta väl hand om dig!


Maria är i grunden nagelterapeut och håller i nagelutbildningarna hos oss. Maria har ett internationellt lärardiplom som ger henne rätten att utbilda nagelterapeuter i hela världen.
 

Till Maria kan du även gå för brasiliansk vaxning eller varför inte en kosmetisk tatuering, där hon har många års erfarenhet.

©fotografvivekaösterman_MG_7603.jpg

Angelica

Angelica är salongsansvarig och auktoriserad hud- & spaterapeut med över 10 års erfarenhet i branschen. 

 

Angelica innehar geställbrev, samt är specialiserad hudterapeut där hon har en fördjupning i hudåkommer och hudbesvär som ex rosacea, perioral dermatit, pigmentering samt akne.
Hon brinner lite extra för de avancerade hudbehandlingarna som ger ett djupt och långvarigt resultat. Allt ifrån linjer/fasthet, pigmentförändringar, ärr och akne.

 

Angelica har själv haft stora problem med akne som ung, så hon hjälper mer än gärna din tonåring om denna har problem då hon själv vet hur jobbigt det kan vara.
 

Förutom hudbehandlingar gör Angelica allt ifrån lashlift /Yumilashes, browlift/ Yumibrows, sugaring /vaxning, makeup, pedikyr samt massage.  

 

 

©fotografvivekaösterman_MG_7533.jpg

Emma

Emma är en super duktig och glad frisör som älskar utmaningar och kort hår är något hon verkligen gillar. Emma älskar att ge dig en färg som lyfter din personlighet.

Alla typer av färg och form är hennes styrka och hon sprudlar av glädje och ger dig en härlig upplevelse i frisörstolen.

Emma gör även lashlift, browlift, spraytan & håltagning. 

©fotografvivekaösterman_MG_7550.jpg

Amanda

Juniorfrisör

 

Amanda gick ut frisörlinjen våren 2018 och har endast ett prov kvar innan hon får sitt gesällbrev. 

Amanda är jätteduktig på färg och gillar  balayage/slingning lite extra.

Hos henne har ni alltid 10 % rabatt på frisörbehandlingar (gäller ordinarie priser s.k. traineebehandlingar)

Amanda gör dessutom spraytan, lashlift, browlift, håltagning och vaxning.
Hon är även under utbildning till nagelterapeut och har kommit så långt i utbildningen att hon gör gelélack, nagelförstärkning samt manikyr.

IMG_2587.jpg
IMG_2575.jpg

3dje års elever

Emma & Tilde går sista året på frisörlinjen. 
De gör allt ifrån slingningar & färgningar till enklare klippningar på dam, herr & barn samt styling.

 

Våra elever har billigare priser då behandlingarna tar längre tid och de behöver guidning av våra ordinarie frisörer. 

Emma har lärt sig frans & brynfärg och hos hennes har ni elevpris på denna behandling

IMG_4221.JPG
IMG_4223.JPG
IMG_4225.JPG

2a års elever

Våra andra års elever Emmy, Ella & Cassandra vill mer än gärna lära sig mer om frisöryrket och göra behandlingar. 

De gör utväxtfärgning, slingor i båda hätta och folie samt helfärgningar. 
De klipper både dam, herr & barn men eftersom de inte kommit så långt i deras utbildning vill de gärna träna mer på detta. 

Deras priser är billigare än 3dje års elevernas, då det tar längre tid och de behöver mer stöd från ordinarie frisörer. 

Cassandra har lärt sig frans & brynfärg och hos hennes har ni elevpris på denna behandling. 

Alice, Elvira & Lilly

1a års elever 

Alice & Elvira går första året på gymnasiet. De har inte kommit långt på utbildningen men kan göra lättare stylingar för ett billigare pris. 

Lilly går första året på stylistlinjen där hon kommer fokusera mest på makeup & hårstyling.
Hon har hittills lärt sig frans & brynfärg som hon gör till elevpris. Makeupen är något hon successivt kommer lära sig mer av under vårterminen.

Emma & Tilde

Emmy, Ella & Cassandra