top of page

Om oss

Varmt välkommen till en mysig salong med brett utbud i Luleå Storgatan 11. en våning upp!

Hos oss hittar du idag hudvård, fransar,  brow lift, Lash lift, Yumilashes, ögonfransförlängning, frans och brynfärg och massage.

Vi finns i centrala Luleå med bra parkeringsmöjligheter direkt utanför salongen. Du får alltid ett personligt mottagande med en kopp gott kaffe eller en stunds avkoppling i väntan på din behandling.
 
För oss är det viktigt att erbjuda högsta kvalitet i våra behandlingar och vi utbildar oss därför ständigt för att ha full koll på olika tekniker, trender och nyheter. Återkommande kunder är högsta prioritet för oss.

Vi jobbar gärna med din helhet inifrån och ut. Är du ute efter en avslappnande stund, en liten förändring eller en total make-over, har du problemhy eller vill du fräscha upp din lyster och fasthet i din hud så har du kommit helt rätt. Vår välutbildade personal anpassar alltid behandlingen efter dina behov så att du ska vara 100 % nöjd när du lämnar oss.

På Xtreme Beauty får du professionell rådgivning, högsta kvalitet och ett bra omhändertagande och vi erbjuder behandlingar för både män och kvinnor.

Varmt välkomna till oss på Storgatan 11, en våning upp i Luleå!
 

bottom of page