Om oss

Varmt välkommen till en lyxig salong med brett utbud i Luleå! Vi har varit verksamma i 12 år och hos oss hittar du idag allt från frisörer, auktoriserad hudterapeut och massage till nagelterapeuter och fransstylister. Vi finns i centrala Luleå med bra parkeringsmöjligheter direkt utanför salongen. Du får alltid ett personligt mottagande med en kopp gott kaffe eller en stunds avkoppling i väntan på din behandling.
 
För oss är det viktigt att erbjuda högsta kvalitet i våra behandlingar och vi utbildar oss därför ständigt för att ha full koll på olika tekniker, trender och nyheter. Återkommande kunder är högsta prioritet för oss och vi erbjuder därför ett bonusprogram som belönar dig med bonuscheckar flera gånger per år.

Vi jobbar gärna med din helhet inifrån och ut. Är du ute efter en avslappnande stund, en liten förändring eller en total make-over, har du problemhy eller vill du fräscha upp din lyster och fasthet i din hud så har du kommit helt rätt. Vår välutbildade personal anpassar alltid behandlingen efter dina behov så att du ska vara 100 % nöjd när du lämnar oss.

På Xtreme Beauty får du professionell rådgivning, högsta kvalitet och ett bra omhändertagande och vi erbjuder behandlingar för både män och kvinnor.

Varmt välkomna till oss på Kungsgatan 14 i Luleå!
 

Vårt team

Maria

Maria är vår drivna och spralliga ägare och grundare av Xtreme Beauty. Hon har alltid ett leende på läpparna och hennes mål är att ha välutbildad personal som ska ta väl hand om dig!


Maria är i grunden nagelterapeut och håller i nagelutbildningarna hos oss. Maria har ett internationellt lärardiplom som ger henne rätten att utbilda nagelterapeuter i hela världen.
 

Till Maria kan du även gå för brasiliansk vaxning eller varför inte en kosmetisk tatuering, där hon har mångangaårs erfarenhet.

Angelica

Angelica är salongsansvarig och auktoriserad hud- & spaterapeut med många års erfarenhet i branschen. 

 

Angelica är specialiserad på avancerad hudvård – behandlingar som ger ett djupt och långvarigt resultat. Allt ifrån linjer/fasthet, pigmentförändringar, ärr och akne.

 

Då hon själv haft stora problem med akne som ung, kan du känna dig trygg att gå till Angelica då hon vet vad hon pratar om. 

Emma

Emma är en super duktig och glad frisör som älskar utmaningar och kort hår är något hon verkligen gillar. Emma älskar att ge dig en färg som lyfter din personlighet.

Alla typer av färg och form är hennes styrka och hon sprudlar av glädje och ger dig en härlig upplevelse i frisörstolen.

Dessutom kommer Emma inom kort att utbildas i lashlift  och browlift. 

Felice

Amanda H

Frisör Elever hos oss

Nagelterapeut

Just nu mamma ledig men börjar jobba fredagar i December 2020.

Juniorfrisör

 

Amanda H gick ut frisörlinjen våren 2018. Nu jobbar hon av sina traineetimmar. Amanda är jätteduktig på färg och klippningar. Hos henne har ni alltid 10 % rabatt på frisörbehandlingar (gäller ordinarie priser s.k. traineebehandlingar) Amanda gör dessutom spraytan, lashlift och vaxningar.

Vi har frisörelever från Praktiska gymnasiet samt kommunala gymnasiet i alla årskurser. Vi kommer att presentera våra elever eftersom när de börjar ta rabatterade behandlingar. Vi är väldigt glada att ha elever hos oss och ser framemot att hjälpa dem med deras utbildning. 

Hos våra elever finns det möjlighet att boka in en lite billigare behandling eftersom de fortfarande är under inlärning. Här kan du boka frisörbehandlingar som klippning, skäggklippning, färgförändring, permanent och styling.

Glöm inte att det är elever som gör behandlingen, när dem lär oss nya saker behöver vi alla extra tid. Så glöm inte att sätta av lite extra tid när du besöker oss, unna dig lite egen tid. Stressade kunder gör eleverna stressade och då blir resultatet därefter. Alla elevbehandlingar utförs av elever som har handledning av en duktig frisör med gesäll.

Då vi ibland får in allt för stora projekt tar vi oss rätten att säga ifrån jobb som vi inte kan genomföra, i de fallen hjälper vi dig att hitta en lösning som passar dig, och eleverna klarar av att genomföra det. Vi har olika priser eftersom elever i årskurs 1 har en annan kunskap än elever i årskurs 3. Vissa behandlingar utförs bara av tredjeårs elever.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 Xtreme Beauty. Tel: 0920-22 20 00. E-post: info@xtremebeauty.se