Frisör

Vi har i dagsläget två färdigutbildade frisörer med gesällbrev, som är väldigt kreativa och som ständigt uppdateras på säsongens alla trender. Vi har en trainees/juniorstylister som jobbar som frisör och de ger er 10 % rabatt på alla frisörbehandlingar.

Frisörerna jobbar aktivt med att du som kund ska få vara ditt bästa jag, hos oss blir du alltid rekommenderad produkter som passar just dina behov. Dessutom erbjuder vi dig en gratis putsning eller luggklippning om du bokar en ny tid inom 12 veckor. Så att du alltid är ditt snygaste jag. ( Den bokas per telefon)

Vi har även frisörelever som har sin praktik någon dag i veckan hos oss. Deras jobb kollar självklart våra utbildade frisörer igenom innan du är klar. Våra elever har mycket bra priser på klippningar och färg och slingbehandlingar.

Förutom klippningar och färgningar, jobbar vi även med hårförlängningar och hårförtjockningar (keratinvax & rinex& Hairtalk). Du kan även få en hårbottens-peeling, som är bra för att rensa bort gammal hud och öka cirkulationen i din hårbotten.

Vi erbjuder våra kunder olaplex i våra behandlingar som minskar slitage och stärker ditt hår.

De märken vi jobbar mest med på salongen är: Wella, Sebastian och SP.

Så vill du göra en stor förändring eller bara fräscha upp ditt hår, då är det till våra frisörer du ska gå!

 

Vår prislista hittar du här »

Boka tid online »