HÅRFÖRLÄNGNING/FÖRTJOCKNING

Hos oss på Xtreme Beauty jobbar vi med tre olika metoder av hårförlängning.

Vi jobbar främst med Hairtalk men också med keratinslingor och Rinex (Glorious).

Hairtalk - den mest skonsamma metoden

Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut det med ett par paket Hairtalk – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer. Oavsett om ditt eget hår är kort eller långt, tunt eller tjockt, slipper du känna dig begränsad med Hairtalk. Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfallssjukdomar som alopeci.

Fantastiskt hår för hållbar styling

Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page? Med Hairtalks hårkvalitet håller stylingen längre, dessutom håller håret omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan Hairtalk användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga.

Hairtalk Extensions består endast av etiskt handlat hår – vilket gör att du kan bära håret med stolthet.

Keratinförlängning/förtjockning 

Vi använder Keratin Vax för att göra hårförlängningar för att vi anser att det är en perfekt lösning vid hårförlängningar eftersom man kan även kombinera ihop olika färger och göra sling effekter utan att behöva slita ut på sitt egna hår tack vare att det är möjligt att sätta in slingorna styckvis. Det leder även till att håret slits mindre, tack vare att man kan sprida på belastningen över hela huvudet, slinga för slinga.

Eftersom keratinvax är en naturlig substans som redan är närvarande i den mänskliga kroppen så är det inte skadligt. Även vid Insättning och uttagning är en hårförlängning med keratin en praktisk metod.


Vi fäster slingorna med hjälp av en värme tång som är ca 180 grader varm. Man värmer keratinfästet så den blir mjuk och snurrar sedan in det runt slingan som den skall sättas in på. Hela processen kan ta mellan 1 timme till 3 timmar, beroende på hårets längd och antal slingor. Vid uttagning av löshåret används det ett specialmedel som får vaxet smula och ramla av, utan att skada ditt egna hår.

Våra priser hittar du här »

Boka tid online »

 

BRUDPAKET

Att stå brud händer oftast inte många gånger i en människas liv så att denna dag är speciell kan de flesta hålla med om. Därför ser vi det som en ära att få göra just eran dag speciell. Vi på Xtreme Beauty erbjuder dig speciella paket med både rådgivning och planering av de behandlingar ni behöver och önskar göra inför eran stora dag. Vi ser till att just ni får bästa tänkbara behandlingar av våra professionella terapeuter.

Här kan vi hjälpa er att förbereda eran hud, naglar och fransar eller varför inte era fötter redan innan eran stora dag. På själva dagen kan vi hjälpa er med håruppsättningar och make-up samt även påklädning om så önskas.

 

Vi erbjuder er dryck och lättare förtäring under tiden ni får eran behandling. Vi kommer gärna in tidigt på morgonen så att ni slipper all stress under denna dag.

Förutom alla paket har ni 10% rabatt på de behandlingar som bokas samtidigt som erat paket. Vi erbjuder också er män ett brudgumspaket för att även ni ska känna att denna dag är speciellt lyxig.

Det finns möjlighet att hyra löshår för dig som vill ha en mer fyllig frisyr eller ha längre hår.

Våra priser hittar du här »

Boka tid online »

 

HUDVÅRD

Vi behandlar allt ifrån pigmentering, akne, rosacea, reducering av rynkor och lyft av ögonlock och panna, borttag av vårtor och tatueringar. 

Hon håller sig ständigt uppdaterade med nyheter inom produkter och behandlingar, vårt mål är att ligga i framkant med det senaste inom hudvård.

 

Du kan göra alltifrån klassiska ansiktsbehandlingar till resultatinriktade behandlingar,
som t ex radiofrekvens, kemisk peeling, micronålsbehandling, plasma pen samt laser.
Läs mer om den resultatinriktade hudvården på sidan avancerad hudvård.

Hos oss kan du även få behandlingar som massage, sugaring/vaxning, permanent fransuppböjning (lashlift) Yumilashes, browlift/yumibrows, pedikyr och make-up.

 

Hudvårdsmärken som vi jobbar med är  Nannic, Cliniccare & Maria Åkerberg.
Vi har även hudvårdande makeup från Jane Ireldale.

Läs mer om våra avancerade hudvårdsbehandlingar >

Våra priser hittar du här »

Boka tid online »

 

NAGLAR

På Xtreme Beauty  jobbar vi bara med kvalitetsprodukter för dina naglar.

Vi som arbetar på salongen har många års erfarenhet av yrket och alla har SEYF godkända diplom.

Vi uppdaterar oss inom mode och trender och vidareutbildar oss i tex design och nytänk.

 

Hos oss kan du få långa naturliga naglar eller varför inte snygga designnaglar. Du kan också förstärka dina egna naglar eller laga din egen nagel om den går sönder.

Våra prislista hittar du här »

Boka tid online »

 

KOSMETISK TATUERING

Permanent make-up gör att du kan se piggare och fräschare ut utan att använda make-up.
Du är redan klar på morgonen när du vaknar.

Arbetet utförs av en permanent make-up-enhet, som utvecklats av skandinavian skin. Dom tror att formeln för framgångsrik permanent make-up beror på fyra faktorer:

 • Enheten (teknik)

 • Nål (typ och struktur)

 • Färg (kvalitet)

 • Teknik (stabilitet och arbetssätt)

 

Permanent make-up ger ett idealiskt utseende för kvinnor som vill visa upp sitt bästa hela dagen.
Permanent makeup erbjuder en lösning för tunna ögonbryn, insjunkna ögon och tunna läppar.
Det gör det möjligt att reducera framträdande ärr, rekonstruktion av en bröstvårta, rekonstruktion och reparation av gomspalt.
Tekniken kan användas för att markera ögonen med eyeliner, för att skapa en fyllnadsffekt och skuggning av ögonbryn, avgränsning och fyllning av läppar, strior, etc.
Arbetet med Permanent make-up kräver användning av sterila och professionella verktyg, en vass engångsnål och inte minst viktigt, skickliga händer.

Vi gör Powder Brows, Ombre Powder brows och 3D bryn.

 

Taffy

Innan alla TAFFY-behandlingar påbörjas hålls en kostnadsfri konsultation där terapeuten förklarar hur den semi-permanenta kosmetiska pigmenteringen går till. Om ni tar mediciner behöver terapeuten veta det då vissa mediciner kan till exempel påverka läkningen. Terapeuten går även igenom alla eventuella kontraindikationer. Under konsultationen har kunden möjlighet att få sina frågor besvarade och för att uppnå ett så lyckat slutresultat som möjligt bör kunden framföra sina önskemål.

Ögonbryn

Tillsammans med kunden bestäms färg och form. Vi siktar alltid på att det ska se naturligt ut och framhäva ögonen och ansiktets egna drag.

När kunden är nöjd så appliceras bedövning, ca 45minuter senare kan behandlingen börja.Skulle kunden önska så kan självklart behandlingen utföras utan bedövning.

Terapeuten utför pigmenteringen strå för strå och ett naturtroget ögonbryn skapas.  Oftast tar själva behandlingen endast ca 20-30 minuter att utföra.

Skulle korrigering behövas ingår detta i priset upp till 90 dagar efter utförd behandling. Det är viktigt att huden är helt läkt innan korrigeringen utförs.

  

Eyeliner

Tekniken för TAFFY-eyeliner särskiljer sig från andra tekniker. Många kunder upplever vår teknik tryggare, mycket eftersom det inte involverar en maskin som vibrerar utan ett manuellt verktyg. Terapeuten för ner pigmentet nära ögonfransarna utan att skada fransarna eller dess hårsäckar. En tunn fin linje i den önskade färgen, som framhäver kundens ögonen, skapas på under en timme. Ofta får kunder höra att de ser piggare ut eftersom deras ögon upplevs som större.

Bröstvårtstatuering

I samarbete med olika kliniker efter en cancerbehandling där man har rekonstruerat ett bröst.

Skalptatuering

Här använder vi en teknik som ger dig små, små hårsäckar som ger dig ett fylligare utseende, eller kanske ersätter hårsäckar när du helt saknar det.

Checklista efter utförd behandling

Efter en TAFFY-behandling ska du  låta det behandlade området läka i lugn och ro. Det är viktigt att undvika området med fingrarna. Nedan följer några av eftervårdsråden.

 • Du ska inte röra det pigmenterade området och låta ev små skorpor få trilla av av sig själv.

 • Närmsta månaden efter behandling bör du undvika stark sol samt solarium, extrem kyla och hårda vindar.

 • Undvik att bada i pool eller bastu.

Allt för att få ett så bra och långvarigt resultat som möjligt. Alla kunder som får en TAFFY-behandling får med sig fullständigt skötselråd samt en pigmentsbeskrivning hem.

TAFFY-certifierade utövare följer alla lagar och riktlinjer som upprättats av Socialstyrelsen och Läkemedelsverket.

Våra priser hittar du här »

Boka tid online »

 

FRANSAR OCH BRYN

Din blick är viktig. Låt den få en välvårdad inramning.

Väder och vind, dusch och bad, och kanske tårar. Det är mycket som ögonfransar,  och ögonbryn ska klara. Med våra behandlingar sitter allt på plats och är lika naturligt vackert i alla lägen.

Vi utgår från dina färger och ditt ansikte

När vi, tillsammans med dig, väljer färg för fransar respektive ögonbryn rekommenderar vi nyanser som stämmer med dina övriga färger. När vi formar dina ögonbryn, genom plockning eller vaxning, utgår vi också helst från din befintliga form på ögonbrynen och dina proportioner i ansiktet. Allt för ett naturligt vackert intryck.

En vackrare enklare vardag

En omsorgsfull behandling hos oss gör din egen vardag enklare. Du kan strunta i både mascara, och franstång – och ändå alltid vara ditt vackraste jag.

Fransar och bryn

Ge ditt ansikte ett naturligt lyft och rama in dina ögon med välformade och markerade ögonbryn och vackra fransar. Resultatet av färgningen håller ca 4-6 veckor.

Färgen som används är Reflectocil, vilket har många fördelar:

 • Den är säker då den till skillnad mot vissa andra märken inte innehåller nickel

 • Det finns större utbud av färger, allt från rött, grått till dem mer vanliga bruna nyanserna. Naturligtvis kan vi också bleka dina bryn

 • Vi upplever att nyanserna är de snyggaste och mest hållbara på marknaden

Våra priser hittar du här »

Boka tid online »

 

LASH LIFT

Lashlift

Lashlift är den nya tidens fransuppböjning men med ännu bättre resultat.

Denna fantastiska behandling ger dig ett stort lyft för ögat!
Det är en semi-permanent fransböjning som håller 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och skötsel.

För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna nyhet ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar! Resultaten är fantastiska!

Behandlingen tar ca 40 min och resultatet är fransar med en djup böj som även efter dusch och bad.

Skötselråd vid Lashlift

Använd inga produkter runt ögonen som innehåller olja dem närmsta 24 timmarna.

Man bör undvika att tvätta håret med schampo och balsam, bada bastu och utsätta fransarna för hög värme, samt gnugga fransarna under de första 48 h då det kan göra att franspermanenten släpper och fransarna återtar sin ursprungliga form.

Skulle irritation uppstå, badda ögonen med kallt vatten.

Har du sköra fransar finns risk för att fransarna torkar ut och då bör du inte genomföra behandlingen.

Genomförs ej vid ögonirritationer eller ögonsjukdomar.

Våra priser hittar du här »

Boka tid online »

 

HÅRBORTTAGNING

Vaxning är en traditionell behandling för att bli av med oönskad hårväxt. Vi har valt att jobba med ett skonsamt vax som har hög arbetstemperatur men som ändå känns behagligt för dig som kund, vaxet ger färre hårsäcksinflammationer samt brutna hårstrån. Vilket ger dig som kund ett fantastiskt bra resultat som håller 3-6 veckor. Håret måste vara minst 5 mm innan vi kan vaxa bort det. För bästa resultat så peela dig dagen innan och smörj inte in dig med lotion innan du kommer.  Regelbunden vaxning gör att din hårväxt blir tunnare och tunnare.

 

Ursprungligen kommer vaxningen från mellanöstern, där utförs vaxningen med sockervax i hemmen. Idag är det ett faktum att har man börjat vaxa sig vill man inte sluta. Just sockervax är skonsam mot huden, men inte speciellt effektiv. Därför utvecklas nya vaxsorter som har alla egenskaper som man vill att ett vax ska ha. Vi håller oss alltid uppdaterade och använder det vax vi anser bäst för just dig.

Brasiliansk vaxning

Det är nämligen så att en brasiliansk vaxning ger en slät och mjuk hud fri från allt vad hårstrån heter. Känslan är befriande för den som är trött på att raka sig var tredje dag och ändå aldrig uppnå det där mjuka och lena resultatet. För att vaxa sig brasilianskt så bör du uppsöka en salong där detta görs på ett effektivt och säkert sätt.


Proceduren kan vara lite smärtsam första gången.


Den brasilianska stilen innebär att du tar bort allt hår. Men du kan självklart välja om du vill spara hår på någon del. Konceptet kommer förstås från Brasilien där det blev mode att i sin bikini vara helt fri från hårväxt i det intima området.


Det är mycket viktigt att du tänker på hur du kan förbereda ditt besök till salongen för en komplett vaxning. Givetvis är du av hygieniska skäl nyduschad när du kommer till salongen. Om du vanligtvis rakar håren så bör du se till att du med fingrarna kan få fatt i dem dvs de ska vara minst 5 mm. När du inte kan ta ett nyp-tag om håren så kommer vaxet heller inte att klara av det. En del menar att du kan minska på smärtan genom att ha kortare hår, men det här är inte nödvändigtvis sant. Det är snarare viktigare att tänka på regelbundenhet och att ta hand om huden med peeling och lotion mellan vaxtillfällena. Kom också ihåg att huden måste få vila något dygn efter en vaxning. Man ska helst undvika att solbada under 48 timmar efter avslutad behandling.
Vid första besöket kan många känna sig nervösa eller obekväma inför en Brasiliansk vaxning. Ni behöver inte vara oroliga, ni är i en trygg och avslappnad miljö. Vi är här för din skull. Det här är något vi gör dagligen.

Vaxning med bodysugaring

Med body sugaring avlägsnar man hårväxt och döda hudceller vilket lämnar huden mjuk, skön och peelad. Denna teknik gör man tvärt om emot vanlig vaxning, man drar av sugaringen i samma riktning som håret växer. Vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrån på detta sätt. Man undviker också irritation i hårsäckarna, därmed minskar de inåtväxta hårstråna drastiskt. Sockret fastnar inte på levande hud, vilket gör att sugaring är perfekt för vaxning av känsliga områden.

 

ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING

Ögonfransförlängningen sitter ca 3-6 veckor. Dina egna fransar byts ut inom en period av 2 månader och nya har växt ut. Detta är något du oftast inte tänker på med dina naturliga fransar men konstant byts dina egna ut mot nya fransar.

Under den perioden blir det små ”luckor” där du tappat lösfransar,så fransarna behövs fyllas på var 3-4e vecka för att hållas i god och snygg form.

Flatlashes

Flat Lashes är platt i sin form till skillnad från den mest använda singelfransen som är rund. Detta ger ett utseende som kan påminnas om volym eftersom den blir lite tätare, men som man bygger på samma sätt som singelfransen. Alltså en och en. Det synliga resultatet blir någonstans mellan singel och volym.

Volymfransar

Volymfransar är den senaste tekniken inom fransförlängning! Nu kan vi erbjuda dig 200-500 fransar per öga! Metoden är även kallad 2D, 3D, 4D, 5D.
Den behandlingen passar dig som vill ha en riktig Hollywood look eller som vill ha fler och fylligare fransar.

Väljer du 3D volym betyder det att du får 3st jättetunna och lätta fransar på en av dina naturliga.
Nytt set volymfransar tar ca 2 timmar att göra, men det är det värt.
Metoden är lika skonsam som vanliga singel fransar om inte skonsammare då man använder mycket tunnare fransar. Vikten av fransarna blir lättare än på singel fransar.

Singelfransar

Fransen fästs på en av dina egna lite kortare fransar vilket ger ett längre och tätare utseende.
Denna typ av ögonfransförlängning är den som ser mest naturlig ut, man kan inte alls se att du har förlängning och du kan se naturligt snygg ut.
Längden på fransarna brukar vi blanda i två el tre olika längder för att ge ett snyggt resultat. Vi fäster alltid så många fransar som vi får plats med på dina ögon,beroende på hur dina egna fransar ser ut, allt för att det ska bli så fylligt och snyggt så länge som möjligt.

Ögonfransförlängningen tar ca 1-1,5 timme. Vi använder singelmetoden då vi limmar frans för frans med en silkes eller syntetfrans. Silkfransar är lätta och flexibla, som gör att fransförlängningen håller bättre och känns mindre än med syntetfransar.
Vi sätter ca 90-120 strån per öga ( det beror lite på hur många fransar du har förstås). Du ligger och blundar under hela behandlingen.

Hur länge håller fransarna

Fransarna håller sig fina upp till 6 veckor beroende på om du sköter dem bra och är försiktig. Efter 3-4 veckor måste man komma och fylla på med nya fransar då man tappar sina egna naturligt. Fransarna har en livscykel på ca 2-3 månader.

Innan du kommer tänk på detta:
 • Ta bort all smink

 • Om du vill färga fransar så måste du göra det minst 3 dagar innan.
   

Efter behandlingen
 • Ögonfransområdet ska rengöras med Eyecleanse Chrissanthie.

 • Tvätta inte ansiktet 24 efter behandlingen då limmet härdar.

 • Använd helst inte mascara.
   

Kan jag ta bort fransar?

Vi har en speciell remover för detta och det tar ca 20 min att ta bort fransarna. Försök inte ta bort fransarna själv då du kan förlora dina egna fransar.

Vår prislista hittar du här »

Boka tid online »

 

HÅLTAGNING/PIERCING

Vill du ta hål i öronen på ett tryggt och säkert sätt?

Då har du kommit rätt. För det är precis vad vi på Xtreme Beauty gör. Med sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken sätter vi alltid din hud och din hälsa främst. Av extra hänsyn till barnen har vi utvecklat medicinsk dubbelhåltagning, för att det ska gå snabbare, utan att kompromissa med säkerheten.

Håltagnings­smycken för bästa läkning

De smycken som används när du tar hål i öronen med Blomdahl är inga vanliga öronhängen.  De är specialdesignade för att hjälpa till med läkningen, och för att du enkelt ska kunna byta till vanliga örhängen efter läkningsperioden.

När det kommer luft till det nytagna hålet i örat läker det bättre. Därför sitter Blomdahls lås alltid fast längst ut på stiftet och kapslar in spetsen. Låset går därmed inte att föra in på stiftet som på vanliga örhängen. På så sätt kommer det alltid luft till det nytagna hålet.

För att det nytagna hålet ska hållas luftigt och läka utan problem, är det viktigt att håltagningsörhängets stift är lagom långt. Men olika örsnibbar är olika tjocka. För lite kraftigare örsnibbar har Blomdahl därför håltagningsörhängen med extra långa stift.

Efter läkningsperioden kan du ta ut håltagningsörhängena och sätta i andra örhängen. Men huden som bildats är tunn och skör, och det tar upp till ett år innan hålen är helt läkta. Hålen har också en tendens att krympa. Blomdahls håltagningsörhängen är därför gjorda för att hålen ska bli en aning större i början och därmed inte skadas lika lätt när du byter örhängen.

Så fungerar medicinsk näs­håltagning

Sterila engångsprodukter
Håltagningen sker med ett sterilt håltagningssmycke som sitter i en steril engångshållare. Denna är specialdesignad för näsan och har mjuka, rundade former. De delar som du kommer i kontakt med kommer direkt ur den sterila förpackningen.

Vår prislista hittar du här »

Boka tid online »

 

MAKE-UP

För oss på Xtreme Beauty är det viktigt med bra, naturlig och lätt applicerad make-up. Vi har därför valt att jobba med Jane Iredale. Det första make-up märket som försåg den professionella hudvårdsbranschen med mineralmakeup med hudvårdande egenskaper. Produkterna är enkla att använda och underlättar vardagen.


Mineralbasen är foundation, hudvård, concealer och solskydd – allt i ett.

 

Vad gör Jane Iredales make-up speciell?

 • Det är kvalitetsprodukter med hudvårdande egenskaper.

 • Samtliga produkter i sortimentet innehåller ingredienser av högsta kvalitet för bästa täckning, finish och resultat.

 • Mineralerna är framställda med den senaste tekniken som säkerställer bredspektrigt solskydd.

 • Jane Iredales foundations bildar en skyddande barriär på hudytan. Huden kan andas och fungera normalt. Laboratorietester har visat att samtliga produkter är icke-komedogena – de täpper alltså inte till porerna.

 • Alla foundations och concealers innehåller rena mineralpigment och ger därför exceptionell täckning med endast en liten mängd produkt.

 • Ingredienser med irritationshämmande egenskaper i produkterna tillsätts. Dessa ingredienser verkar hudvårdande och befrämjar god hudhälsa.

 • Produkterna är säkerhetstestade, allergitestade, kliniskt testade och dermatologiskt testade. Allt för att undvika ingredienser som kan göra huden känslig.

 • När det finns behov av konserveringsmedel används en kombination av naturligt konserverande ingredienser.

 • Ett brett utbud av nyanser gör att de allra flesta hudtoner kan finna en ”perfekt match”.

Vår prislista hittar du här »

Boka tid online »

 

MASSAGE

Klassisk massage

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Ta hand om dig och din kropp

Har du glömt bort den viktigaste personen i ditt liv? Du! Här på Xtreme Beauty anpassar vi våra massagebehandlingar helt efter dina behov. I ett inledande samtal kommer du och din terapeut överens om vad Du behöver just idag. Det kan vara att du har ett specifikt problem eller att du vill ha avkoppling och komma ned i varv.  Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress.  Hos oss är Du i fokus och vi gör allt för att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt.

Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och har en lugnande effekt på nervsystemet. Efter behandlingen får du bra råd av din terapeut på enkla knep för att må bättre i din vardag.

Hot Stone-massage

Hot Stone-massage är en fantastisk spabehandling som ger fullkomlig avslappning. Terapeuten använder sig av olja och heta lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Hot Stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.

Xtreme Beauty tar sina lavastenar från Peru. Där poleras och slipas de av vind och vatten. Stenarna innehåller mineraler, framför allt järn, som absorberas genom huden. Lavastenarna har en förmåga att bevara värme vilket ökar effekten av maximal avslappning i massagen. Detta är en fantastiskt skön behandling som passar extra bra när man känner sig frusen och stel.

Du får lägga dig på en uppvärmd behandlingssäng. Varma lavastenar placeras i dina händer och mellan dina tår och värmen sprider sig sedan vidare i din kropp. Din terapeut masserar dina muskler med de heta stenarna och placerar även växelvis ut stenar på din kropp.

Efter behandlingen kommer du känna dig uppmjukad, varm och avstressad.
Hot Stone massage passar dig som gillar värme och behöver slappna av ordentligt.

Vår prislista hittar du här »

Boka tid online »

 

FÖR MÄN

Vi på Xtreme Beauty har flera års erfarenhet av exklusiva behandlingar just för er män.

Våra frisörer är specialutbildade inom barberaryrket och rakar er med kniv med säker hand.

Du får en avslappnande stund och ett fantastiskt resultat.

Hudterapeuterna hos oss är specialister på manlig hud. De kan ge er mer lyster och spänst eller varför inte en djuprengöring.

De kan också hjälpa er med hudbekymmer som acne, ärr, roacea, ytliga kärl och mörka ringar under ögonen. Det nya trenden för er män är att ni tar hand om eran hud.

Våra nagelterapeuter kan ge er manikyr eller pedikyr för att ge dig fina händer och fötter.

Vi erbjuder er också massage i olika former för både stela muskler men också total avslappning.

Ni är varmt välkomna till oss för en lyxig stund för er själva.

Vår prislista hittar du här »

Boka tid online »

 
 

YUMILASHES

Yumi Lashes är en banbrytande och prisad keratinbehandling från Frankrike som vårdar och får naturliga ögonfransar att se bättre ut än lösfransar. En snäll salongsbehandling speciellt framtagen för dig som är allergisk eller känslig mot färg, kemikalier, mascara, franslim, sminkborttagningsprodukter etc., därför innehåller det varken starka kemikalier eller hormoner.
Keratinbehandlingen tar bara 60-80 minuter, ger omedelbar effekt och varar i 7-12 veckor. Resultatet är beroende av fransarnas kvalitet, livscykel och eftervård. Upprepade Yumi Lashes keratinbehandlingar förlänger fransarnas livscykler och gör att de sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar och gör att du får fler fransar på sikt. Alltså, ju fler behandlingar du gör desto längre håller resultatet. Yumi Lashes ska dock inte förväxlas med vanligt ”lash lift” – en uppdaterad variant av permanent ögonfransböjning som kan skada fransarna och göra dem torra och spröda.

E f t e r  d i n  b e h a n d l i g

Du ska inte tvätta fransarna, träna, sola solarium, bada bastu eller på annat sätt utsätta fransarna för fukt under de första 24 timmarna.
Vänta helst 48 timmar efter behandlingen för att keratinet ska hinna sätta sig.
Om du planerar att gå i säng, vänta minst 3 timmar efter behandlingen så att brynen hinner få en stabil form.
Sov på rygg första natten.
Borsta dina bryn på morgonen. Använd med fördel Keratine Restore Mascara.
Efter 48 timmar, tvätta som vanligt dagligen (använd ej rengöring som innehåller sulfater).

YUMIBROWS

Browlift eller så kallat Yumibrows, en behandling är för alla med bångstyriga ögonbryn eller för tunna ögonbryn som du vill fylla ut och som behöver näring och styrka.
Med denna brynbehandling kan du ge både färg och form efter vad som passar ditt ansikte bäst.
Det som är så speciellt med Yumibrows är att du får en vårdande och skonsam behandling samtidigt som du får fantastiskt fina bryn. Resultatet håller ca 4-8 v.

E f t e r  d i n  b e h a n d l i g

Du ska inte tvätta fransarna, träna, sola solarium, bada bastu eller på annat sätt utsätta fransarna för fukt under de första 24 timmarna.
Vänta helst 48 timmar efter behandlingen för att keratinet ska hinna sätta sig.
Om du planerar att gå i säng, vänta minst 3 timmar efter behandlingen så att brynen hinner få en stabil form.
Sov på rygg första natten.
Borsta dina bryn på morgonen. Använd med fördel Keratine Restore Mascara.
Efter 48 timmar, tvätta som vanligt dagligen (använd ej rengöring som innehåller sulfater).

SUGARING(SOCKRING)

Sugaring är en av de mest effektiva och mest skonsamma hårborttagningsmetoder som finns på marknaden. Sugaring härstammar från Asien och är en urgammal hårborttagningsteknik. Sugaring lösgör kroppshåren i växtriktningen med rötterna och lämnar efter sig en silkesmjuk hud. Med rätt teknik bryts inte kroppshåren av och ingen inåtvänd hårväxt uppstår. Samtidigt skrubbas huden skonsamt och avlägsnar döda hudceller. Då kroppshåren avlägsnas ända från roten, uppstår ingen stubb genast nästa dag, du kan njuta i veckor av din silkeslena hud.

Så fungerar sugaring
Sugaring är en effektiv och skonsam hårborttagningsmetod som ger ett slätt och hårfritt resultat. De strån som är tillräckligt långa rycks ut från hårsäcken och normalt sker en återväxt inom 3-6 veckor. Vid regelbunden sockring blir hårväxten mjukare och tunnare till skillnad från rakning då stråna blir grova. Oftast blir hårväxten glesare med tiden då man tröttar ut hårsäckarna. För att få ett så bra resultat som möjligt bör hårväxten vara ca 7-8 mm, d v s ca 3 veckors utväxt. Man bör även undvika rakning mellan sockringstillfällena för att få ett så varaktigt resultat som möjligt. Första gången man sockrar sig så känns det oftast mer smärtsamt då håret sitter hårdare i hårsäcken. Med tiden då håret blir tunnare så minskar smärtan då håret lossnar lättare. Då håret har olika växtfaser brukar det bli lite korta strån kvar vid första sockringstillfället. Dessa försvinner vid nästa sockring. Bäst hårfritt resultat får man efter flera behandlingar då hårväxten ”kommer i fas”.

Efter din vaxning
Det kan ta 24h-48h för huden att återhämta sig efter en sockringen. När håret avlägsnas från roten, ser kroppen detta som en attack. Som svar, sparkar kroppens immunsystem och då börjar produktionen av histamin. Histamin produceras inuti cellerna till platsen för trauma. Histamin effekten är att orsaka blodkärlen att vidgas och huden blir röd. Det är helt ofarligt och lägger sig oftast inom 1-2 dygn. Tänk på att huden är extra känslig efter sockring, Hårsäckarna är öppna och känsliga för smuts och bakterier. Om det efter behandlingen finns kvar något socker kan du avlägsna det med lite ljummet vatten. Ibland när håret växer ut igen kan man få problem med inåtväxta hårstrån. För att undvika detta peela huden så att stråna hittar ut igen samt mjukgör med en lotion. 

Tips innan sockring
•Vid sockring bör utväxten vara minst 7-8 mm. För bästa resultat bör du spara ut hårväxten i ca 3 veckor.

•Om hårväxten är alltför lång, t ex vid rygg, bröst/mage, intima områden rekommenderas att trimma ner hårväxten för att det inte skall göra alltför ont.

•Peela gärna huden några dagar innan din behandling för att avlägsna döda hudceller. Undvik att smörja det område som ska behandlas samma dag som behandlingen.

•Huden bör inte vara solbränd eller irriterad

Tips efter sockring
•Undvik svettig träning och bad de närmaste 24 timmarna efter sockring.

•Duscha endast i svalt vatten de närmaste 24 timmarna och undvik tvål.

•Undvik även att smörja det vaxade området med parfymerade krämer.

•Undvik även att sola de närmaste 3 dagarna efter vaxning.

•Om du rör dig utomhus – använd solskyddsfaktor, gärna SPF50.